Yritys

Ratkaisut teollisuudelle ja sähkönjakelun tarpeisiin – vaativiinkin ympäristöihin

Ota yhteyttä

Arr-Systems Oy perustettiin helmikuussa 2008.

Aloitimme toimintamme johdinsarjojen-, kaapelien ja sähkökokoonpanojen valmistajana. Vuonna 2017 Eleplus Oy:n kanssa solmitun yrityskaupan myötä tuotantomme laajentui kattamaan myös automaatio- ja sähkökeskukset.

Arr-Systems Oy:n palveluksessa on tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Tavoitteena on voimakas liiketoiminnan kasvu. Suunnitelmat edellyttävät määrätietoista työskentelyä kokonaistavoitteiden toteuttamiseksi. Kehitämme yhteistyöverkostoa jatkuvasti. Haemme alati uusia ja edullisempia sekä luotettavia komponentti toimittajia. Johdinsarjojen-, keskusten valmistus perustuu vahvaan suunnittelu ja logistiikka osaamiseen sekä korkeaan tuotantoteknologian hyödyntämiseen.

Pidämme myös huolta tuottavuudestanne. Siksi varmistamme heti suunnittelupöydältä asti, että valmistamamme järjestelmät ovat mahdollisimman helppo asentaa lopulliseen käyttökohteeseen.

Käytössämme on nyt nykyaikaiset tilat Oulun Jäälissä. Hallin kokonaispinta-ala on 2900 m2.

2008

Perustettu

30+

Työntekijää

Arr-Systems kumppanina

Yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja

Toteutamme suunnitteluprojektit avaimet käteen -periaatteella ja jokainen määritellään ja mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Suunnitteluprojektit toteutetaan täysin luottamuksellisina.

Ratkaisut vaativiinkin käyttöympäristöihin

Valmistamme tuotteet myös vaativimpiin käyttöympäristöihin. Meillä on kokemusta esimerkiksi paalutuskoneiden johdinsarjoista, joiden pitää olla hyvin suojattuja, vedenpitäviä ja liitoksistaan äärimmäisen kestäviä. Olemme myös tottuneet monimuotoisten sarjojen valmistukseen, esimerkiksi kiskokaluston pitkiin ja monihaaraisiin sarjoihin.

Korkealaatuiset materiaalit ja globaali toimittajaverkosto

Hankimme materiaalit tuotteisiimme globaalisti ja käytämme vain korkealaatuisia komponentteja tunnetuilta valmistajilta. Luotettavan verkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laatua ja toimitusvarmuutta kohtuuhintaan. Kotimaisten toimittajien lisäksi käytämme etupäässä Aasian ja EU-alueen materiaalitoimittajia.

Taattua toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuutemme on lähes sataprosenttinen. Käytämme tuotannossamme joustavaa työaikajärjestelmää, minkä ansiosta voimme reagoida tiukallakin aikataululla tuleviin tilauksiin. Toimitusvarmuuttamme tukee myös luotettava toimittajaverkosto.

Tarkka valmistuksen seuranta ja laadunvalvonta

Tuotantoamme ohjataan ja valvotaan reaaliaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Valmistuksen laatu varmistetaan tarkasti ja huolellisesti ja kaikki tuotteet testataan aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Laatua varmistetaan integroiduilla valvontayksiköillä sekä PC-pohjaisella lopputestauksella. Sähkökeskusten mekaaninen ja sähköinen toiminta testataan koestuksella ja sähköisille piireille tehdään jännitetesti.

Turvallinen valinta kumppaniksi

Olemme vakaavarainen, kannattavasti kasvava yritys ja katsomme eteenpäin nousujohteisesti. Olemme turvallinen valinta myös pitkäkestoisissa projekteissa.

Periaatteemme

Avoin ja rehti yhteistyö

Haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen sekä pitkäaikainen kumppani. Asiakkaiden tarpeet huomioiden tuotamme heille lisäarvoa kohdennetuilla palveluillamme. Tavoitteenamme on avoin ja rehti yhteistyö asiakkaidemme kanssa win-win -periaatteella.

Paras työympäristö

Periaatteenamme on pitää hyvää huolta sekä asiakkaistamme että henkilöstöstämme. Rakentava ja vuorovaikutteinen toimintaympäristömme heijastuu myös työpaikan ilmapiiriin.

Ympäristö huomioiden

Tuotannossamme huomio kiinnittyy hukkakäytön välttämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Esimerkiksi johtimien sovittamisessa keskuksiin syntyvät lyhyet johtimien kappaleet kerätään talteen ja niissä oleva kupari kierrätetään takaisin hyötykäyttöön kierrätysyrityksen toimesta. Myös kaikki pakkausmateriaali kierrätetään hyötykäyttöön.

Sertifikaatit

Toimintajärjestelmämme noudattaa standardin SFS-EN ISO 9001:2015 suuntaviivoja ja se on sertifioitu tammikuussa 2017. Järjestelmän avulla mittaamme laadullisten tavoitteidemme saavuttamista ja näin syntyvän palautteen perusteella kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme paremmiksi.

Tuemme rehtiä kilpailua ja tilaajien helpompaa tiedonkeruuta. Osana Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaa olemme sitoutuneet kyseiseen toimintaan.

Tuotantomme auditoidaan vuosittain SGS:n toimesta. Vuoden 2017 auditointi suoritettiin 23.9.2016 järjestetyssä tilaisuudessa, josta saimme sertifikaatin FIP 20160090.

Keskusjärjestelmämme täyttävät Suomen ja EU:n turvallisuusvaatimukset ja ne on viimeksi sertifioinut SGS 30.3.2017 (E-sarja ja F-sarja) vuosille 2017 – 2022 (FI- ja CE -merkinnät).

Olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa ja heidän avulla pakkausmateriaalimme menevät hyötykäyttöön.