Arr-Systems osaksi Reimax Groupia

Julkaistu 17.12.2020

Nurmijärveläinen elektromekaniikan ja johdinsarjojen valmistaja Reimax Electronics Oy vahvisti konserniaan ostamalla Arr-Systems Oy:n. Kaupan myötä Reimax lujittaa palvelukokonaisuuttaan entisestään johdinsarjojen ja automaatiokeskusten valmistajana. Koko yrityksen osakekantaa koskeva kauppa solmittiin 14.12.2020.

”Arr-Systems mahdollistaa meille paremman saavutettavuuden automaatiokeskus- ja johdinsarjapuolella sekä tuo mukanaan pitkäaikaista osaamista ja lisäkapasiteettia käyttöömme. Monipuolisuus on yksi Reimaxin vahvuuksista ja Arr-Systems osaltaan täydentää tätä erinomaisesti” toteaa Reimaxin toimitusjohtaja Reijo Laine.

Yrityskauppa noudattaa Reimaxin strategiaa kasvattaa, vahvistaa ja monipuolistaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajalla palvelukokonaisuudella. Yrityskauppa myös parantaa Reimaxin kilpailukykyä, ja jatkossa se pystyy palvelemaan paremmin myös kokoonpanoon keskittyviä asiakkaita.

”Arr-Systems on ollut elämän pituinen matka minulle. Olen saanut omistajana työskennellä hyvien ihmisten seurassa ja palvella asiakkaita, jotka ovat meihin luottaneet. Uskon ja luotan, että Arr-Systems voi hyvin myös tulevaisuudessa Reimax Electronicsin omistuksessa.” toteaa Arr-Systems Oy:n toimitusjohtaja Reijo Mertala.

Palaa edelliselle sivulle