Suunnittelupalvelut

Suunnittelu, valmistus, hankinta ja logistiikka – meiltä saat kaikki yhden katon alta.

Ota yhteyttä

Toteutamme sähkö-, johdinsarja-, ohutlevy- ja elektroniikkasuunnittelupalvelut asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella.

Jokainen suunnitteluprojekti määritellään ja mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti – suunnittelemme määriteltyjä osa-alueita sekä laajempia kokonaisuuksia.

Käytössämme ovat nykyaikaisimmat suunnittelutyökalut, joihin panostamme jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan. Suunnitteluprojektien joustava resurssien käyttö on mahdollista verkostomme kautta.

Suunnitteluprojektit toteutetaan täysin luottamuksellisina. Suunnittelutiloihin kulkuoikeudet ovat vain osallistuvilla suunnittelijoilla ja yritysjohdolla. Näin varmistamme projektien turvallisuuden.

Lisätiedot

Johdinsarjat ja järjestelmäkokoonpanot

Suunnittelemme kaapeli- ja johdinsarjat, erilaiset mittalaitteet sekä ohjaus- ja sähköjärjestelmät. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että saatte asiakkaanamme parhaan mahdollisen hyödyn valmistettavuuteen sekä materiaaleihin. Varmistamme heti suunnittelupöydältä asti, että valmistamamme järjestelmät ovat mahdollisimman helppo asentaa lopulliseen käyttökohteeseen.

Ohutlevyjen mekaniikkasuunnittelu

AutoCadin avulla suunnittelemme erilaiset ohutlevyosat, joita tarvitaan suurempien kokonaisuuksien osaksi. Logistiikkaosaajamme hoitavat ohutlevyjen valmistuksen kilpailuttamisen luotettavilla alihankkijoillamme.

Elektroniikkasuunnittelu

Tuotteissa tarvittava elektroniikka ja/tai piirilevyt suunnitellaan aina osana tuotekokonaisuutta. Asiakkaat saavat koko suunnitelman Arr-Systems Oy:stä.

Ota monipuolinen kokemuksemme avuksesi

Arr-Systems Oy:llä on kokemusta monenlaisista suunnitteluprojekteista. Monipuolisen osaamisensa ja asiantuntemuksensa avulla suunnittelijamme tuovat uusia oivalluksia ja ratkaisuja, jotka parantavat tuotteiden käytettävyyttä ja lisäävät niiden luotettavuutta.

SUUNNITTELUN KESKITTÄMINEN TUO SÄÄSTÖJÄ JA PARANTAA HALLITTAVUUTTA

Tuotantomme kattaa johdinsarjat ja niihin liittyvät erilaiset mekaaniset kokoonpanot sekä järjestelmätoimitukset. Käytössä ovat nykyaikaisimmat automaattikoneet pieniin ja keskisuuriin johdinsarjatarpeisiin.

HYÖDYNNÄ TARKKA DOKUMENTOINTIMME MYÖS AFTER SALE -PALVELUISSANNE

Erilaiset huolto- ja kunnossapitopalvelut muodostuvat jatkuvasti tärkeämmäksi osaksi konepajaliiketoimintaa. Siksi Arr-Systems Oy auttaa asiakkaitaan pitämään huolta omista asiakkaistaan myös kaupanteon jälkeen.

Teemme aina tarpeelliset toiminta- ja osaluettelot sekä vaiheistetut kokoonpanokuvat omaa tuotantoamme varten. Halutessanne saatte ne käyttöönne vaikkapa useammalle kielelle käännettynä. Näin varmistamme, että voitte hyödyntää dokumentointiamme parhaalla mahdollisella tavalla omassa palvelutuotannossanne.