Johdinsarjat

Arr-Systemsin tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja taatusta toimitusvarmuudestaan.

Ota yhteyttä

Tuotantomme kattaa johdinsarjat ja niihin liittyvät erilaiset mekaaniset kokoonpanot sekä järjestelmätoimitukset. Arr-Systemsilla on laaja asiantuntemus ajoneuvojen, työkoneiden ja raidekaluston johdinsarjoista.

Käytössämme ovat nykyaikaisimmat automaattikoneet pieniin ja keskisuuriin johdinsarjatarpeisiin.

Asiakkaamme voivat tilata meiltä johdinsarjojen tai järjestelmien suunnittelun ja valmistuksen, joko kokonaan alusta loppuun saakka tai vain osia siitä, tai vaihtoehtoisesti pelkän valmistuksen omilla dokumenteillaan.

Valmistuksen laatu varmistetaan tarkasti ja huolellisesti ja kaikki tuotteet testataan aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Testaamme mm. kytkennän oikeellisuuden ja suoritamme ylijännitetestin.

Laatua varmistetaan integroiduilla valvontayksiköillä sekä PC-pohjaisella lopputestauksella.

JOHDINSARJOJEN KÄYTTÖKOHTEITA

  • Paalutuskoneet
  • Raitiovaunut ja junat
  • Maatalous- ja metsäkoneet
  • Nosturit ja kaivurit
  • Kuorma-autot
  • Veneet
  • Puolustusvoimien viestintäsovellukset
  • Mastot ja tukiasemat

JOHDINSARJAT ajoneuvoihin, työkoneisiin ja raidekalustolle

Arr-Systemsilla on laaja asiantuntemus liikkuvan kaluston ja työkoneiden johdinsarjoista. Valmistamme johdinsarjat vaativiinkin käyttöympäristöihin, joissa kestävyys ja suojaus ovat kriittisessä asemassa.

Esimerkiksi paalutuskoneiden johdinsarjojen pitää olla hyvin suojattuja ja vedenpitäviä. Koneen käyttö altistaa sarjat G-voimille, mikä vaatii liitoksilta erittäin suurta luotettavuutta. Junttan luottaa paalutuskoneissaan Arr-Systems Oy:n palveluihin.

Kiskokaluston sarjat puolestaan ovat pitkiä ja monihaaraisia. Monimuotoistenkin sarjojen kohdalla suojaus on äärimmäisen tärkeää. Suomalainen kiskokalustovalmistaja Transtech luottaa raitio- ja junavaunuissaan Arr-Systems Oy:n palveluihin.

Johdinsarjat militäärikäyttöön

Arr-Systemsin suunnittelee ja valmistaa militäärikäyttöön soveltuvia johdinsarjoja ja täytämme standardin IPC/WHMA-A-620 mukaiset vaatimukset. Arr-Systemsin valmistamia militäärijohdinsarjoja hyödynnetään esimerkiksi puolustusvoimien viestintälaitteissa.