Tuotteet ja palvelut

Ratkaisut teollisuudelle ja sähkönjakelun tarpeisiin – vaativiinkin ympäristöihin

Ota yhteyttä

Arr-Systems toimittaa johdinsarjat, automaatio- ja sähkökeskukset liikkuvaan kalustoon, teollisuudelle ja sähkönjakelun tarpeisiin.

Suunnittelemme ja valmistamme johtoja, kaapeleita, johdinsarjoja sekä sähkökokoonpanoja, sähkökeskuksia ja automaatiokeskuksia ja näiden mittalaitteita ja ohjausjärjestelmiä. Tarjoamme myös niihin liittyviä hankinta- ja logistiikkapalveluja sekä yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat sähkösuunnitteluun liittyvä elektroniikka- ja ohutlevymekaniikkasuunnittelu.

Suunnittelupalvelut

Toteutamme suunnittelupalvelut asiakkaillemme räätälöidysti ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Hyödynnä monipuolinen kokemuksemme.

Lisätiedot

Valmistuspalvelut

Tuotantomme kattaa ratkaisut yksittäisistä kokoonpanoista aina järjestelmätoimituksiin asti. Ratkaisut vaativiinkin teollisuuden ja sähkönjakelun tarpeisiin.

Lisätiedot

Hankinta- ja logistiikkapalvelut

Hankinta- ja logistiikkapalvelumme auttaa harvinaisempienkin komponenttien hankinnassa ja toimittamisessa maailmalta.

johtimet ja kaapelit

Valmistamme erilaisia yksittäisiä johtimia ja kaapeleita teollisuuden käyttökohteisiin mm. elektroniikkateollisuuteen ja laitevalmistukseen. Nauhakaapelit, RF-kaapelit, keskusten määrämittaiset johtimet ja akkukaapelit.

Lue lisää

Johdinsarjat

Tuotantomme kattaa johdinsarjat ja niihin liittyvät erilaiset mekaaniset kokoonpanot sekä järjestelmätoimitukset. Käytössä ovat nykyaikaisimmat automaattikoneet pieniin ja keskisuuriin johdinsarjatarpeisiin.

Lue lisää

Automaatio- ja sähkökeskukset

Suunnittelemme ja valmistamme automaatiokeskukset ja sähkökeskukset vaativiinkin teollisuuden ja sähkönjakelun tarpeisiin. Tarjoamme luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja pyrimme aina edistämään loppuasiakkaan energian tehokasta käyttöä.

Lue lisää

Mittalaitteet, ohjaus- ja sähköjärjestelmät

Toteutamme erilaiset mittalaitteet sekä ohjaus- ja sähköjärjestelmät asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Valmistamamme laitteet ja järjestelmät ovat käytössä kestäviä ja helppo asentaa lopulliseen käyttökohteeseen.

Lue lisää